איך להכין צלעות כבש מטוגנות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. אם יש לכם כוסברה, שנקי טלה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 94%. נסו צלעות כבש מטוגנות, צלעות כבש מטוגנות, ו צלעות כבש מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). בנדיבות העונה כבש שנקס עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צלעות כבש
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים שמן צמחי בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מניחים צלעות טלה בתנור ההולנדי, לבשל, להסתובב, עד השחמה מכל הצדדים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבש
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
תעביר את שנקס לצלחת.
5
מסננים את השמן שנותר ושומן כך שרק 1 כף נשארת בתנור ההולנדי.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
6
מערבבים בצל, שום, וקורט של מלח לתנור ההולנדי; להקטין את החום בינוני-נמוך ומבשלים, ערבוב, עד בצל מתרככים ושקופים, על 5 דקות.
יוצקים 1 מרק עוף כוס על תערובת בצל. להגדיל את החום גבוה; כאשר רותחים נוזלי, מניחים נקע כבש בתנור ההולנדי. מכסים ומבשלים בתנור שחומם מראש במשך 90 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
צלעות כבש
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
הסר תנור הולנדי ומערבבים פלפל חלפיניו, פלפל אדום ו 1/2 כוס ציר עוף; להביא לרתיחה על הכיריים. להחזיר את המחבת לתנור ולבשל, חשוף, עד שנקי כבש הם מזלג במכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
(הוציאו כבד וצוואר)
צלעות כבש
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
10
להעביר כבש לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
11
מניחים תנור הולנדי על הכיריים מעל חום גבוה; מביאים נוזל לרתיחה ומבשלים, ברפרוף את כל קצף, עד הנוזל מצטמצם ומעובה, כ 5 דקות. מערבבים בכוסברה; מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. רוטב כפיות על צלעות כבש ומגישים.