קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולד
מגזין

אין עוגיות סוכר רול

אין עוגיות סוכר רול
אין עוגיות סוכר רול לוקח בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 96 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. מתכון זה משמש 36. 146 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מושלם עבור חג המולד. זה עובד טוב כמו קינוח. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לך קיצור, קמח, קרם אבנית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך יוצא מן הכלל ציון כף של 11%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוגיות סוכר ללא רול, עוגיות הסוכר הטובות ביותר ללא רול, ו אין רול עוגיות סוכר חלבית.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים קלות ניירות אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
חמאת שמנת או מרגרינה, קיצור, סוכר לבן וסוכר קונדיטורים יחד עד שהם בהירים ואווריריים. מקציפים פנימה את הביצה והווניל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
סוכר מגורעןסוכר מגורען
קיצורקיצור
חמאהחמאה
ונילוניל
קרםקרם
ביצהביצה
3
מנפים יחד את הקמח, הסודה לשתייה, המלח וקרם האבנית.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
4
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הסוכר ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
5
מעצבים בצק לכדורים בגודל אגוז ומניחים על ניירות האפייה המוכנים. טובלים כוס בסוכר לבן ולחץ על כדורים שטוחים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
אגוזי מלךאגוזי מלך
בצקבצק
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים בחום של 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס) למשך 10 עד 12 דקות או עד להשחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו., יציאה, Moscato Dasti

עוגיות סוכר בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, מדיירה ופרוסקו. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. בקבוק זוהר וינטג ' דום פריניון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 279 דולר לבקבוק.
דום פריניון בציר זוהר בקבוק
דום פריניון בציר זוהר בקבוק
הוא פתיחת זר מורכב ומואר,שילוב של פרחים לבנים, פירות הדר ואבן. ההשפעה הכוללת משופרת על ידי רעננות של אניס ונענע כתוש. הניחוחות הסופיים שמציע היין מתחילים להראות תווים חריפים, עציים וקלויים. לאחר תקופה ארוכה של רתיעה, היין סוף סוף נפתח. יש איזון מלא בין האף לחיך. אופיו הדק, המינימליסטי, הטהור, הגוון והאתלטי מתבטא כעת גם בחום. הפרי בולט וברור. החומציות האופיינית של הבציר משולבת להפליא. ההתמדה שלו היא בעיקר ארומטית, אפורה, מעושנת ומבטיחה מאוד.היין נהנה מדואליות: חום ורעננות, זיווגי בשר ויוד, מבושל וגולמי. תבלינים משפרים ומדגישים את התסיסה של 2008 וצופפים את היין. דום פפריניון אוהב חוויות שובבות: אמנות קולינרית, טקסטורות ועניינים.