אין שום דבר Butta עוף כנף
צריך ללא גלוטן ומתאבן דל פחמימות,? אין דבר שכנף עוף בבוטה יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. מנה אחת מכילה 759 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 59 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-17 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו כנפי עוף, חמאה, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו אין דבר כזה מקלות עוף, כנפיים חמות שום Butta, ו כוסות חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערה בינונית, לשלב את כל התבלינים.
הסר ושמור 2 כפות של התערובת. יש לשטוף את הכנפיים ולייבש.
מוסיפים את הכנפיים לקערה עם תערובת התבלינים ומערבבים היטב את המעיל. מכסה באופן רופף ומקרר במשך 1 עד 2 שעות.
מחממים את הגריל לחום בינוני גבוה בחום ישיר ועקיף או מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
עבור הגריל: לבשל את הכנפיים על חום ישיר עד שהם טובים ופריכים, על 15 עד 25 דקות. להפוך אותם ולשים אותם על חום עקיף, פונה לעתים קרובות, לפי הצורך.
שיטת תנור: קו תבנית אפייה עם מתלה חוט nonstick. מסדרים את הכנפיים על המדף ואופים אותם במשך 45 עד 55 דקות, פונים באמצע.
בעוד הכנפיים צלייה, בסיר בינוני על חום בינוני גבוה, להוסיף את שמן זית, שום חלפיניו.
לטגן במשך 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
הוסף את שמורות 2 כפות של תערובת התבלינים ו 12 אונקיות של רוטב חריף. מביאים לרתיחה, מוסיפים את החמאה, חומץ ומיץ ליים. החזק חם עד מוכן לשרת.
כאשר מוכן לשרת, להוסיף את הכנפיים לקערה גדולה, לשפוך את הרוטב ולזרוק.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
כנפי עוף ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![שרדונה שמורת סנטה אמה]()
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.