אכילה לשניים: עוגיות חמאת בוטנים
אכילה לשניים: עוגיות חמאת בוטנים היא צמחוני מתאבנים. מנה אחת מכילה 287 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לך ביצים, חמאה, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו נקי אוכל חמאת בוטנים עוגה, נקי אוכל לחם חמאת בוטנים, ו נקי אוכל חמאת בוטנים כוסות (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מדפי התנור לעמדות האמצעיות העליונות והתחתונות וחמם את התנור ל-350°F.
לטאטא את הקמח, מלח, סודה לשתייה, ואבקת אפייה יחד בקערה גדולה ולהניח בצד.
מקציפים את החמאה והסוכרים יחד בקערה גדולה באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד אור ורך, שלוש עד שש דקות. הכה בחמאת הבוטנים עד incorporated באופן מלא, כ -30 שניות. לנצח את הוניל, ואז את הביצים, אחד בכל פעם, עד בשילוב, כ -30 שניות, גירוד את הקערה ומכות לפי הצורך.
להפחית את מהירות המיקסר כדי לערבב לאט לאט בתערובת הקמח עד בשילוב, על 30 שניות.
מערבבים את בוטני הקרקע עד incorporated.
עבודה עם שלוש כפות בצק בכל פעם, מגלגלים את הבצק לכדורים ושוכבים על שני גיליונות אפייה מרופדים בקלף, מרווחים על שני סנטימטרים זה מזה. השתמש במזלג טבול במים כדי להרשים עיצוב crosshatch על גבי העוגיות.
אופים עד הקצוות זהובים והמרכזים נפחו ומתחילים להתנפח, 10 עד 12 דקות, מסתובבים ומחליפים את דפי האפייה באמצע האפייה.
תן לעוגיות להתקרר על דפי האפייה במשך 10 דקות, ולאחר מכן לשרת חם או להעביר מתלה חוט ולתת מגניב לחלוטין.
הבצק יכול להתבצע קדימה דרך שלב שלוש או מכוסה היטב בניילון נצמד ומקורר עד שלושה ימים, או לחלוב החוצה וקפוא (להפוך את העיצוב crosshatch לפני הקפאה). כאשר מוכן לאפות, להפחית את טמפרטורת התנור ל 149° ולהגדיל את זמן האפייה ל 17 ל 22 דקות.