קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות8
מגזין

אלטון בראון 'איש ארוחת בוקר' עם בייקון, ביצים, וחשיש בראונס

אלטון בראון 'איש ארוחת בוקר' עם בייקון, ביצים, וחשיש בראונס
ארוחת הבוקר הגברית של אלטון בראון עם בייקון, ביצים וחשיש עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 435 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, ביצים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. נסו פיצה לארוחת בוקר עם תפוחי אדמה מטוגנים, תרד וביצים, בייקון גביני, ביצים וחשיש בראונס בספל, ו בייקון וחשיש בראונס לחם ארוחת בוקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיף את פרוסות בייקון למחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' להגדיר על חום בינוני. לבשל, לדפדף מדי פעם, עד הפרוסות מבושלות לטעמך. להנמיך את החום אם הם מבשלים מהר מדי. כאשר נעשה, לנקז את הבייקון על כמה מגבות נייר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר את כל אבל שתי כפות של שומן בייקון, ולהפחית את החום בינוני-נמוך. מגררים את תפוחי האדמה על החורים הגדולים ביותר של פומפיה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
3
מוסיפים את תפוחי האדמה למחבת ומתפרשים באופן שווה עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
מפזרים עם כמה צביטות של מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
תן לתפוחי האדמה לבשל ללא הפרעה במשך חמש דקות. הפוך את תפוחי האדמה עם מרית, להפחית את החום לנמוך, ומבשל במשך חמש דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
לביצים: עם חמש דקות עזבו עם תפוחי אדמה, להוסיף את החמאה למחבת שאינו מקל להגדיר על אש נמוכה. כאשר קצף החמאה, בזהירות לפצח את ארבע ביצים. (בראון מציע פיצוח הביצים לתוך כוס פודינג, ולאחר מכן מוסיף אותם.) מתבלים במלח ופלפל, ואז מכסים את המחבת. מבשלים עד שהלבנים נקבעים אבל החלמון עדיין נוזל, שלוש עד חמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
כאשר הביצים נעשות, השתמש מרית מניחים שתי ביצים על שתי צלחות נפרדות. על כל צלחת, להוסיף חצי תפוחי אדמה מטוגנים ובייקון.
מרכיבים שתצטרך
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
מגישים באופן מיידי.