אמנון מוכה בירה עם סלסה מנגו
זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. לך לחנות ותביא בירה, מלח, מיץ ליים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכונים דומים: טאקו דגים מוכה בירה עם סלסה מרגריטה מנגו, בירה חסילונים חבוטים עוטפת חסה עם סלסה אבוקדו מנגו, ו בירה מוכה אמנון עם רוטב כתום מנדרין צ'ילה אדום.
הוראות
מערבבים קמח מחיטה מלאה, קמח לכל מטרה, כמון, מלח וקיין לטעום בקערה בינונית.
להקציף בבירה כדי ליצור בלילה.מעיל חצי חתיכות אמנון בבלילה.
מחממים 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
לתת לבלילה עודפת לטפטף בחזרה לתוך הקערה, להוסיף את הדגים למחבת; לבשל עד פריך וזהב, 2 עד 4 דקות לכל צד.
העברה לצלחת ומכסה רופף עם נייר. מעיל את הדגים הנותרים עם הבלילה ומבשלים הנותרים 2 כפיות שמן; להתאים את החום לפי הצורך אפילו בראונינג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
אמנון בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.