אמנון עם סלט מלפפון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אמנון עם סלט מלפפון. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 40 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 448 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם לימון פלפל תיבול, מלפפון, ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: אמנון עם מלפפון להתענג, טילפיאן וקינואה עם פאטן ומלפפון, ו אמנון בגריל עם רוטב יוגורט מלפפון.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים את מרכיבי ההלבשה. מערבבים בסלט מרכיבים מעיל.
על הצלחת, מערבבים קמח ותבלינים. על צלחת שנייה, מניחים פירורי לחם. בקערה, להכות ביצה עם מזלג. מעיל דגים עם תערובת קמח. לטבול לתוך ביצה; מעיל היטב עם פירורי לחם.
ב 10 אינץ ' מחבת nonstick, חום 2 כפות של שמן על חום בינוני גבוה.
להוסיף 2 פילה דגים; לבשל 3 דקות. בזהירות להפוך דגים מעל. להפחית את החום בינוני; לבשל כ 3 דקות יותר או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג. חזור עם שאריות שמן ודגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti]()
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה