אמנון עם סלסה טפקונה
אמנון עם סלסה Tepachona עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 321 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לכם מיונז מיונז אמיתי, צ'ילה habanero, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מתכונים דומים: Tilapian ברוטב פטריות (Tilapian en Salsa de Champiñones), אמנון עם סלסה מנגו, ו אמנון עם סלסה מנדרינה.
הוראות
מברשת שני הצדדים של דגים עם ההלבשה; מקום על מתלה משומן של מחבת ברוילר. מטאטא, 6 אינץ ' מחום, 8 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
בינתיים, מניחים מיונז, בצל, צ ' ילי, כוסברה ומיץ ליים בבלנדר; כיסוי. להתמזג במהירות גבוהה 1 דקות. או עד שיהיה חלק.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.