אם יש לכם פילה אמנון, בצל, פילה אמנון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 28 דקות. נסו אמנון עם תירס ועגבניות, מחבת צרובה אמנון מעל תירס הודי עם עגבניות, ו אמנון עם עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-425F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים תירס, עגבניות לא מצורפות, בצל, 1/4 שמיר כפית ו 1/8 מלח כפית בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ענפי שמיר טריים שנקטפו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים שתי חתיכות 18x12 אינץ ' של רדיד כבד על הדלפק.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.