אמנון פלפל לימון (או שפמנון) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 4817 קלוריות, 481 גר' של חלבון, ו 162 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %82 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אמנון, חמאה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 75%. מתכונים דומים: אמנון פלפל לימון (או שפמנון), שפמנון לימון-פלפל, ו שפמנון לימון-פלפל.
הוראות
1
בצלחת רדודה לשלב קמח, קמח תירס, אבקת שום, מלח, ופלפל לימון עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
פלפל לימון
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מניחים את הביצים בצלחת רדודה.לטבול פילה דגים לתוך הביצים ואז לדלות בתערובת קמח / קמח תירס עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
3
מחממים חמאה עם שמן במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הפילה ומטגנים עד חום משני הצדדים.
5
מניחים את הדג על מגש הגשה ומעל כל פילה עם 2 עד 3 פרוסות לימון אם תרצה.טעים!
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.