אמנון צבוע קוסקוס
Tilapia מצופה קוסקוס יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה אחת מכילה עד 179 גרם חלבון 93 גרם של שומן, וסך הכל 2482 קלוריות. המתכון הזה מכסה %77 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לך מים, צנוברים, זיתים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Tilapia מצופה קוסקוס, פילה אמנון מצופה בפנקו, ו פיסאן מצופה בפילה.
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F. מערבבים יחד עגבניות מיובשות, פלפלים אדומים, זיתים, צנוברים, שמן זית, פטרוזיליה, מלח ופלפל וקוסקוס.
מניחים אמנון בשכבה אחת בתבנית אפייה וטפטוף עם יין, מלח ופלפל.
מורחים תערובת קוסקוס על החלק העליון של הדג, מילוי בצלחת כולה.
יוצקים את המים על כל הדבר, נזהרים לא להפריע הקוסקוס.
מגישים עם לסחוט מיץ לימון טרי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.