קושירגיל
מוכן ב18 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

אמנון צרוב במחבת

אמנון צרוב במחבת
אמנון צרוב במחבת עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 247 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. לכו לחנות, קחו חמאה, שמן זית, אמנון פילה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . נסו גיליון בריא פאן Tilapian וירקות + ארוחה-Prep, חצילים צרובים במחבת עם רוטב חמאה, ו סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף פילה אמנון במים קרים להתייבש עם מגבות נייר. מתבלים את שני הצדדים של כל פילה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פילה אמנוןפילה אמנון
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
2
מניחים את הקמח בצלחת רדודה; לחץ בעדינות על כל פילה לתוך הקמח כדי מעיל ולנער את הקמח העודף.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
3
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני-גבוה; מבשלים את הטילפיה בשמן החם עד פתיתי הדגים בקלות עם מזלג, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
אמנוןאמנון
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מברשת את החמאה נמסה על אמנון ברגע האחרון לפני הסרת מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
אמנוןאמנון
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

אמנון בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.