אמנון שלוק בתנור וברוקולי
תנור שלוק טילפי וברוקולי דורש בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 1 . במנה עיקרית זו יש 288 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 3g של שומן למנה. אם יש לך פלפל, ברוקולי פלורט, שמיר עשב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. עם כפית ציון של 74% המנה הזאת די טובה. נסו אמנון שלוק בתנור וברוקולי, Lemongrass שלוק אמנון עם תינוק בוק צ'וי, ו תנור פריך מטוגן אמנון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבצל פרוס בתחתית צלחת הוכחה תנור.
מוסיף את הדג על גבי הבצל, ולאחר מכן שמיר, פלפל, ומלח.
מוסיף את הלימון על גבי הדג, ואחריו הברוקולי.
יוצקים את היין הלבן, לכסות.
אופים בתנור מחומם מראש 400 מעלות במשך 20 דקות, או עד הטמפרטורה הפנימית של הדג הוא 135 מעלות.
הסר מן המנה עם כפית מחוררת, להשליך את הלימונים, ולהגיש.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו