קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות60
ציון בריאות2
מגזין

אמפיטאס טונה

אמפיטאס טונה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו צלפים, בצל, טונה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו פירות ים Empanaditas, Empanaditas y pastelitos, ו אמפנאדיטס בקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
יוצקים שמן מטונה למחבת בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים בצל למחבת ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מחית טונה בקערה עם מזלג, ואז מערבבים בצל, זיתים, וצלפים. מתבלים בנדיבות עם פלפל וקל מאוד עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מרדדים גיליון מאפה 1 על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח קלות לתוך ריבוע 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
6
לגזור 30 סיבובים עם חותך עוגיות משוריין ולזרוק קישוטים.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
7
שים 1/2 תערובת טונה כפית במרכז כל סיבוב. החזק 1 עגול מלא בכף היד שלך, ואז להרטיב קצה עם אצבע טבול במים. יד כוס, ואז לקפל את הבצק מעל כדי ליצור חצי ירח, צובט קצוות לאטום (זה יוצר גבול עבור crimping).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
8
להעביר empanadita לתבנית אפייה גדולה ungreased ולחץ בחזרה של מזלג על גבול crimp. טופס יותר empanaditas עם סיבובים שנותרו, ואז אופים על גיליון באמצע התנור עד הזהב, 20 עד 25 דקות. בינתיים, לעשות יותר empanaditas עם שאריות גיליון מאפה ומילוי.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
אופים באותו אופן. אמפנדיטות מגניבות על תבנית אפייה על מדף כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מגישים חמים.
1
Empanaditas יכול להיווצר (אבל לא אפוי) 1 שבוע קדימה. להקפיא בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה, ולאחר מכן להעביר שקיות פלסטיק אטומות ולשמור קפוא.
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2
אופים אמפנדיטות קפואות כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו האספסוף עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
מרלו אספסוף
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.