אמפנדס דה הונורו (איבובי בקר) עשוי להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 697 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם ביצים קשות, זיתים, קיצור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו אמפנדס-איבודי בקר, איבודי בקר (אמפנדס), ו איבודי עגבניות מתוקים (אמפנדס) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מרינט בשר בקערת זכוכית עם מיץ לימון וסיד, 2-3 ענפים של אורגנו וצ ' ילי לטעום לפחות 4 שעות, או לילה. לנפות קמח עם אבקת אפייה ומלח; להכות ביצים, לחמם את החלב, להמיס את התקצור ולהוסיף.
מערבבים כדי להפוך את הבצק נוקשה, לחתוך 20 חתיכות לגלגל כל אחד לעיגול קטן. (לסירוגין, להשתמש מאפה קפוא. קוצצים (לא לטחון) את הבשר. חותכים את הבצל ומטגנים בשמן; מערבבים בתבלינים, מלח לפי הטעם, ובשר בקר.
Tempranillo, Albarino, ו Grenache הן אפשרויות נהדרות לספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. אתה יכול לנסות כרמי בקר Tempranillo. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.