קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

אמפנדס עוף עם גבינה

אמפנדס עוף עם גבינה
אמפנדס עוף גביני יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 428 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. לכי לחנות וקחי יוגורט יווני, גבינת שמנת, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בבצק העוגה המקורר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סוכר-אפרסק חומה עם Streusel קוקוס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: אמפנדס עוף עם גבינה, תרד גביני ואמפנדות בייקון, ו אמפנדס אפוי קל עם אורז זעפרן זול וסלסה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. מעיל גיליון אפייה עם תרסיס nonstick.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מניחים מחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני ומוסיפים שמן. לאחר השמן חם, מוסיפים את הבצל, חלפיניו, שום, בצל ירוק וטחון עד רך, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
בקערה גדולה, לשלב את העוף, גבינה, גבינת שמנת, תערובת מוקפץ ורוטב חם יחד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
לטאטא את הביצה בקערה קטנה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מפזרים קמח על משטח העבודה שלך ולגלגל את בצק העוגה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
7
לרדד כל סיבוב למעגל 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
חותכים כל קרום לשמונה מעגלים 4 אינץ ' עם חותך ביסקוויט. אתה יכול ללוש את השאריות ולאחר מכן להתגלגל החוצה, במידת צורך. כף על 1 כף גדושה של תערובת העוף למרכז של כל סיבוב.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מברשת את הקצוות עם ביצה לשטוף ולקפל כל מעגל לשניים. לחץ בעדינות על החלק העליון של אמפנדה לשחרר כל אוויר. אטמו את הקצוות במזלג וצחצחו את החלק העליון בשטיפת הביצים הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
10
מפזרים אבקת צ ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
11
אופים עד חום זהוב, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מגישים את אמפנדס העוף עם רוטב הטבילה צ ' ילי לימון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
13
מערבבים את היוגורט, צ ' יפוטלה וגרידת ליים ומיץ בקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

ספרדית עובדת ממש טוב עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ורדאד סנטה ינז עמק Tempranillo. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
ורדאד סנטה ינז עמק Tempranillo
ורדאד סנטה ינז עמק Tempranillo
היין בעל גוף בינוני ומלא ויש לו פרופיל ארומטי יפה מאוד עם דובדבן חמוץ ועלי כותרת של ורדים ותבלינים. על החיך יש דובדבנים טארט, טבק, תבלין קשה וקקאו. אני אוהב את הטעמים הממוקדים הייחודיים של היין הזה ואהבתי את הטמפרניו בחבית מההתחלה. תערובת: 75% Tempranillo, 17% סירה, 8% Graciano