קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

אמרנט "ריזוטו" עם פטריות

אמרנט
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך שיני שום, מים בתוספת 2 1 / מים, שרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: ריזוטו פטריות Amaranth, עוגות Amaranth עם פטריות בר, ו amaranth יוגורט פרפה-popped amaranth פרפה עם פירות.

הוראות

1
שים את פטריות פורצ ' יני מיובשות בקערה חסינת חום ושופכים 2 כוסות מים רותחים מעליהם.
מרכיבים שתצטרך
פטריות פורצ ' יני מיובשותפטריות פורצ ' יני מיובשות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו פטריות פורצ ' יני להשרות עד מכרז, 10 עד 15 דקות, ואז להרים אותם מן הנוזל לסחוט כל נוזל עודף לתוך הקערה. דק קוצצים את פטריות פורצ ' יני. שמור את פטריות פורצ ' יני ואת הנוזל בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בסיר 4 ליטר כבד מעל חום נמוך בינוני, חם 1 כף חמאה ושמן 1 כף.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים, מכוסים ומערבבים מדי פעם, עד רך וזהוב קל, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את amaranth ומערבבים למעייל אותו עם חמאה ושמן. לאט להוסיף את הנוזלים השריית פטריות פורצ ' יני שמורות, משאיר כל חצץ בתחתית הקערה.
מרכיבים שתצטרך
AmaranthAmaranth
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיף את 2 1/2 כוסות מים קרים, לכסות את הסיר, ולהביא את התערובת לרתיחה, לטאטא מדי פעם. באמצעות מרית גומי חסינת חום, לדחוף כל זרעים נצמדים לצד של הסיר לתוך הנוזל, ואז להפחית את החום נמוך ולהמשיך להתבשל, מכוסה, עד הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות. מערבבים 1 כפית מלח, או לטעום.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
הסר את הסיר מהחום ולתת את amaranth לעמוד, מכוסה, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
AmaranthAmaranth
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
בעוד amaranth הוא רותח, במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום מתון, להמיס 1 כף של החמאה הנותרת עם שמן 1 כף הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
AmaranthAmaranth
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
10
מוסיפים את פטריות פורצ ' יני שמורות, יחד עם פטריות פרוסות טריות, 1/2 הנותרים מלח כפית, ואת רוטב סויה sauté עד הפטריות מתרככות ועסיסיות, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
11
מוסיפים את השרי וממשיכים לטגן עד שהפטריות רכות, כ-2 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
12
הסר את המחבת מן החום ואז מערבבים את הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
חותכים את 4 כפות הנותרים חמאה לחתיכות קטנות, להוסיף אותו למחבת, ומערבבים עד מותך. כפית את amaranth על צלחות או לתוך קערות מרק העליון עם תערובת פטריות.
מרכיבים שתצטרך
AmaranthAmaranth
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף