זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך שיני שום, מים בתוספת 2 1 / מים, שרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: ריזוטו פטריות Amaranth, עוגות Amaranth עם פטריות בר, ו amaranth יוגורט פרפה-popped amaranth פרפה עם פירות.
הוראות
1
שים את פטריות פורצ ' יני מיובשות בקערה חסינת חום ושופכים 2 כוסות מים רותחים מעליהם.
בואו פטריות פורצ ' יני להשרות עד מכרז, 10 עד 15 דקות, ואז להרים אותם מן הנוזל לסחוט כל נוזל עודף לתוך הקערה. דק קוצצים את פטריות פורצ ' יני. שמור את פטריות פורצ ' יני ואת הנוזל בנפרד.
מוסיף את 2 1/2 כוסות מים קרים, לכסות את הסיר, ולהביא את התערובת לרתיחה, לטאטא מדי פעם. באמצעות מרית גומי חסינת חום, לדחוף כל זרעים נצמדים לצד של הסיר לתוך הנוזל, ואז להפחית את החום נמוך ולהמשיך להתבשל, מכוסה, עד הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות. מערבבים 1 כפית מלח, או לטעום.