אנדי ריקר ' S Phat Thai (מקפיץ אטריות אורז מטוגן עם שרימפס, טופו, ובוטנים)
אנדי ריקר ' S Phat Thai (מקפיץ אטריות אורז מטוגן עם שרימפס, טופו, ובוטנים) הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1106 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. גשו לסופר וקנו רוטב דגים תאילנדי, חצי מיובש, שרימפס ורוטב, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח אסיה. נסו אנדי ריקר 'S Phat Khanaeng (מוקפץ כרוב ניצנים) מ' פוק פוק, Tam Taeng Kwaa של אנדי ריקר (סלט מלפפון תאילנדי) מ ' פוק פוק, ו איך לבשל: Phat Kaphrao (בשר תאילנדי מוקפץ עם בזיליקום ו chilis) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת יבשה קטנה או ווק על חום בינוני, מוסיפים את השרימפס המיובש, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם יבשים כל הדרך ופריך מעט, כ 5 דקות. שים אותם בצד בקערה קטנה. מכוסה בטמפרטורת החדר, הם ישמרו עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס מיובש
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מערבבים את מי התמרינד, סירופ פשוט, ורוטב דגים בקערה קטנה ומערבבים היטב. למדוד 1/4 כוס בתוספת 2 כפות, לזרוק את השאר.
מרכיבים שתצטרך
סם ג
רוטב דגים
תמרינדי.
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
משרים את האטריות ומטגנים את המנה: משרים את האטריות במים פושרים עד שהן מאוד גמישות אך לא רכות במלואן, כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
מסננים אותם היטב לגזור אותם לאורכים 8 אינץ ' בערך ממש לפני טיגון מערבבים.
5
מחממים מחבת גדולה וכבדה מעל חום בינוני גבוה( או ווק על חום גבוה מאוד), מוסיפים את שומן החזיר, ומערבלים אותו כדי לצפות את הצדדים. כאשר הוא מתחיל לעשן בקלילות, לפצח את הביצה לתוך מרכז המחבת (זה צריך לירוק ולרחוש באלימות והלבנים צריכים בועה ונשיפה).
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד בשר כבש ללא עצם, חתוך לקוביות של 3 עד 4 אינץ' - או תחליף לכתף טלה ללא עצם
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
6
מוסיפים את הטופו, הצנון והשרימפס המיובשים ליד הביצה. אם אתם משתמשים במחבת, הפחיתו את החום למדיום; אם אתם משתמשים בווק, שמרו על החום גבוה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס מיובש
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
רוטב סויה 1 כף שומשום
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
7
מבשלים, ערבוב הכל אבל הביצה, עד הקצוות של הביצה הם חום זהוב קל, על 1 דקה, ואז להעיף את הביצה (זה בסדר אם החלמון נשבר), לשבור את הביצה לכמה חתיכות עם המרית, ומערבבים הכל יחד היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
מוסיף את האטריות ואת נבטי שעועית, ומערבבים ומטגנים (כל הזמן ערבוב, גורף, ו מרפרף) עד אטריות נבטי שעועית התרככו מעט, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 טיפות רוטב סויה
מתכון לפיצוצ'רי
9
מוסיפים את השרימפס, ומערבבים את תערובת התמרינדי פעם נוספת ומוסיפים אותו למחבת. מוקפץ, לוודא את השרימפס לקבל שפע של זמן על פני השטח החמים, עד שהם מבושלים דרך, כמעט כל הנוזל התאדה, ואת האטריות הן מכרז לחלוטין וכבר לא נראה gloppy או clumpy, 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תמרינדי.
מתכון לפיצוצ'רי
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים את עירית 1 כף של בוטנים. מוקפץ בקצרה, ולאחר מכן להעביר את כל זה לצלחת, מפזרים על הבוטנים הנותרים עירית, ומגישים עם פלחי סיד. מתבלים לפי הטעם ברוטב דגים, סוכר, צ 'ילי ספוג חומץ ואבקת צ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
סיד טריז
רוטב דגים
שום מולבן
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס שום קצוץ
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
11
הערה: אטריות מיובשות למחצה (גמיש למדי ולא שביר, כמו מיובש לחלוטין) זמינים באופן נרחב בחלקים המקוררים של שווקים אסיאתיים. אם אתה לא יכול למצוא אטריות מיובשות למחצה, אתה יכול להחליף 2 1/4 אונקיות של אטריות "phat תאילנדית" מיובשות לחלוטין ספוג במים פושרים במשך כ 10 דקות נוספות (כדי להעריך את המרקם של אטריות מיובשות למחצה).
תאילנדי עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות את היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin בלאן. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.