אנצ'ו איבק מחבת צרוב Monkfish עם רוטב תירס קלוי קארי ירוק ותבלינים תירס קלויים
אנצ'ו איבק מחבת צרוב Monkfish עם רוטב תירס בקארי ירוק קלוי ותבלינים תירס קלויים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 816 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. אם יש לך שמנת כבדה, מיץ ליים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: תירס קלוי ותבלינים ירוקים, טאקו Oxtail עם רוטב טבילה תירס קלוי & Sriracha, ו סרטנים רכים עם תבלין תירס, ירקות שדה ורוטב פלפל אדום קלוי.
הוראות
מחממים שמן בסיר בינוני על חום גבוה.
מוסיפים בצל ושום ומבשלים עד רך.
הוסף יין ו cookpeole הם s עד מופחת על ידי 3/
מוסיפים את משחת הקארי ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים את מלאי הצדפות וקליפות תירס ומבשלים עד מופחת על ידי 1/
מסננים את הרוטב לסיר בינוני נקי ולהביא לרתיחה.
מוסיף את השמנת ותירס ומבשלים עקביות רוטב. מתבלים במלח ופלפל, לטעום ולהוסיף כוסברה.
שלב את כל החומרים בקערה ולתת לשבת במשך 30 דקות לפני ההגשה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F. מחממים מחבת גדולה אטומה מעל חום גבוה.
Brush monkfish עם שמן זית ומתבלים עם אבקת אנצ 'ו צ' ילה ומלח. לצרוב משני הצדדים עד חום זהוב.
מעבירים לתנור וממשיכים לבשל במשך 8 עד 10 דקות, עד שזה עתה בישל. מצקת את הרוטב על מגש, לחתוך את הדגים לתוך פרוסה עבה 3/4 אינץ', לטפטף עם יותר של הרוטב העליון עם תבלין תירס וכוסברה קצוצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.