אנצ'ילדות עוף בגבינת שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל אנצ'ילדות עוף גבינת שמנת. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 420 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך רוטב אנצ'ילדה, מיץ לימון, טורטיות קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. 161 אדם התרשמו מתכון זה. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 50 דקות. מתכונים דומים: אנצ'ילדות עוף בגבינת שמנת, אנצ'ילדות גבינת שמנת עוף, ו אנצ'ילדות גבינת שמנת עוף.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה.
מביאים סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים את חזה העוף במים רותחים עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, 7 עד 10 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
הסר עוף ללוח חיתוך כדי להתקרר.
מקציפים גבינת שמנת, שום, כמון, מלח ופלפל יחד בקערה. מערבבים עגבניות, בצל ירוק, צ ' ילי ירוק, כוסברה, ומיץ ליים לתערובת גבינת שמנת.
להוסיף 1 גבינת צ ' דר כוס לקפל לשלב.
לגרוס מקורר עוף עם זוג מזלגות לגדילים; מערבבים לתוך תערובת גבינת שמנת. כפית על 1/2 כוס תערובת העוף למרכז של כל טורטייה לקפל טורטייה סביב המילוי; לסדר לתוך צלחת אפייה מוכנה. טורטיות למעלה עם גבינת צ 'דר הנותרים ורוטב אנצ' ילדה ירוק.
אופים בתנור שחומם מראש עד חם והגבינה נמסה, כ -20 דקות.