אנצ'ילדות עוף קלות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אנצ'ילדות עוף אור. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 449 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, כדי 4 עגבניות, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-108 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו אנצ'ילדות עוף קלות וקרם, אנצ'ילדות עוף (אנצ' ילדות דה פולו), ו אנצ'ילדות דה פולו (אנצ' ילדות עוף) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
חום 1 כף שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את חלפיניו, שום, טימין וחצי הבצל. לבשל, ערבוב, עד רך, על 3 דקות.
מוסיפים את העוף, 1 כפית מלח ומים 3/4 כוס. מביאים לרתיחה, ואז מכסים ומבשלים עד העוף רך, על 6 דקות.
להעביר את נוזל הבישול וירקות לבלנדר; להוסיף את העגבניות ואת allspice ו מחית עם המכסה פתוחה. למחוק את המחבת, להוסיף את הנותרים 1 כף שמן זית ולמקם מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את תערובת העגבניות ומבשלים עד מופחת מעט, 6 דקות.
מברישים את הטורטילות בשמן זית ומניחים על תבנית אפייה; אופים 5 דקות. לגרוס את העוף. למעלה כל טורטייה עם עוף וגבינה, ואז להתגלגל ולסדר בתבנית האפייה, בצד התפר למטה, כפית קצת רוטב על גבי.
אופים עד שהגבינה נמסה, 4 דקות.
לזרוק את עשבי תיבול, בצל שנותר, ומלח לפי הטעם.
למנה: קלוריות 452; שומן 23 גרם (רווי 9 גרם); כולסטרול 74 מ "ג; נתרן 852 מ" ג; פחמימות 35 גרם; סיבים 4 גרם; חלבון 27 גרם
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.