אנצ'ילדות פירות ים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 575 קלוריות. . אם יש לכם חמאה, גבינה קולבי, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. נסו אנצ'ילדות פירות ים, Enchiladas פירות ים הטוב ביותר, ו אנצ'ילדות פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
במחבת גדולה, בצל מטגן ב 1 כף חמאה עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
הסר את המחבת מחום ומערבבים בשר סרטנים וחסילונים. לגרוס את הגבינה ומערבבים חצי ממנו למאכלי הים.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטנים
שרימפס
גבינה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מניחים כפית גדולה של התערובת לתוך כל טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
5
מגלגלים את טורטיות סביב התערובת ולסדר את טורטיות מגולגל בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
גלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
בסיר מעל חום בינוני-נמוך, לשלב חצי וחצי, שמנת חמוצה, 1/4 כוס חמאה, פטרוזיליה ומלח שום. מערבבים עד התערובת היא פושרת מעורבב.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 45 דולר לבקבוק.