אנצ'ילדות
אם יש לכם כ -55 דקות לבלות במטבח, אנצ'ילדות עשויות להיות מתכון מצוין ללא גלוטן לנסות. מנה אחת מכילה 464 קלוריות , 38 גרם חלבון ו -20 גרם שומן . תמורת 2.57 דולר למנה , מתכון זה מכסה 22% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-6 מנות. הוא מתאים היטב כמנה עיקרית מקסיקנית. אם יש לכם תערובת תיבול לטאקו, בצל ירוק, יוגורט וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון סופגני של 56% , וזה ציון מוצק. מתכונים דומים: אנצ'ילדות ורדות (אנצ'ילדות ירוקות) , אנצ'ילדות עוף אותנטיות ואנצ'ילדות קרפ פובלאנו בהשראה צרפתית .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס).
במחבת גדולה על אש בינונית, טגנו את הבשר הטחון, הבצל הירוק ופלפל החלפיניו עד שהבשר משחים באופן שווה. הוסיפו מים ותבליני טאקו. בשלו על אש קטנה עד שהמים התאדו.
בקערה בינונית, ערבבו יחד יוגורט, מרק מרוכז וגבינה.
חלקו את תערובת הבשר באופן שווה בין הטורטיות.
מניחים כמה כפות מתערובת הגבינה מעל הבשר ומגלגלים.
מניחים בתבנית אפייה בגודל 18x28 ס"מ. חוזרים על הפעולה עבור כל טורטיה. יוצקים את שארית תערובת הגבינה מעל הטורטיות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 30 דקות.