קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

אספרגוס מאודה עם מיונז טרגון

אספרגוס מאודה עם מיונז טרגון
אספרגוס מאודה עם מיונז טרגון נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 59 קלוריות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לך מלח, שום, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו ארטישוק מאודה עם מיונז טרגון, אספרגוס עם מיונז טרגון, ו אספרגוס בגריל עם סלמון מעושן ומיונז טרגון (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך מיונז, במערבל או מעבד מזון, מקום טופו, מיץ לימון, חרדל, מלח, שאלוט ושום. מכסים ומערבבים במהירות בינונית עד חלקה. עם בלנדר על, להוסיף שמן על ידי טיפות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מניחים במיכל זכוכית או פלסטיק; מערבבים טרגון. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה או עד הצטננות.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
3
מניחים סל ספינת קיטור במים 1/2 אינץ בסיר או מחבת (מים לא צריכים לגעת בתחתית הסל).
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מניחים אספרגוס בסל. מכסים בחוזקה וחום לרתיחה; להפחית את החום. קיטור 6 עד 8 דקות או עד פריך-מכרז.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
5
מגישים עם מיונז.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו