אספרגוס מוכה בירה עם איולי שום יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 314 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם לימון גרידת, פלפל קאיין, פלפל קאייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות ו-21 דקות. נסו פטריות מוכות בירה עם איולי שום, עוף מוכה בירה עם איולי ענבר, ו בירה מוכה מטוגן עמוק צ'יפס עם איולי חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת רדודה, להשרות אספרגוס בחמאה 12 עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר מן החמאה, אבל לא לשטוף.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
3
בקערה גדולה, לשלב היטב את חלמונים ביצה, בירה, קמח, קמח תירס, מלח, פלפל קאיין ופלפל שחור. בסיר צדדי עמוק גדול, שמן חום עד 350 מעלות F. בינתיים, בקערה נקייה גדולה עם מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה פסגות נוקשות. מקפלים בעדינות חלבון ביצה מוכה לתערובת הבלילה. לטבול חניתות, 1 בכל פעם לתוך הבלילה, ואז בזהירות שכב בשמן. אין במחבת צפיפות. מטגנים בקבוצות, במידת צורך. מטגנים במשך 2 עד 3 דקות, הופכים את החניתות עם מלקחיים כדי להבטיח אפילו בישול.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מסננים על צלחת מרופדת בנייר מגבת.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
5
מפזרים מלח ים, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
6
מגישים מיד עם איולי.
מרכיבים שתצטרך
איולי
7
במעבד מזון, לשלב את כל החומרים היטב. מקררים במשך 1 שעה לפני ההגשה.