אספרגוס עם לימון Aïoli
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אספרגוס עם לימון Aïoli. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 269 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם לימון, שמן זית, חלמון ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אספרגוס ספירס עם לימון שום איולי, צ'יפס אספרגוס אפוי עם איולי עשב לימון, ו אספרגוס קלוי וארטישוקים לתינוק עם איולי לימון-אורגנו.
הוראות
ממלאים קערה גדולה באמצע הדרך עם מי קרח. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים עד מכרז, 4 עד 7 דקות, בהתאם לעובי.
מסננים את האספרגוס ומעבירים למי הקרח; לנקז שוב. בינתיים, בקערה קטנה, מקציפים יחד את חלמון הביצה וחרדל.
לטאטא כל הזמן, לאט מאוד להוסיף את השמן בזרם יציב. Aoli צריך להיות די עבה.
מגישים את האספרגוס עם איולי ופלחי לימון בצד. (מכיוון שהביצה במתכון זה אינה מבושלת, קיים סיכון למחלה שמקורה במזון.טיפ: במתכונים שקוראים רק לכמה מרכיבים, כל אחד מהם חשוב. שקול להשתמש בביצים אורגניות או מוטלות על ידי תרנגולות מוזנות דשא; הם נוטים להיות טעם טרי, חזק יותר.