אספרגוס שרימפס מוקפץ עם אטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אספרגוס שרימפס מוקפץ עם אטריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 359 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. מתאים ל-3 מנות. גשו לסופר וקנו לינגוויני, כוסברה, מרק ירקות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שרימפס & אספרגוס מוקפץ עם אטריות, מקפיץ אטריות קישואים (קל + Paleo), ו שרימפס מערבבים פריזר חבילה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שרימפס במסננת; לשטוף לעתים קרובות עם מים קרים עד מופשר, על 5 דקות. במחבת nonstick מכוסה 5 עד 6 ליטר מעל חום גבוה, להביא 2 1/2 עד 3 ליטרים מים לרתיחה.
לשבור ולהשליך גבעול קשה מסתיים מאספרגוס. לשטוף אספרגוס לחתוך באלכסון לתוך 1 1/4 אינץ ' אורכים.
מוסיפים לינגוויני ושרימפס למים רותחים; מבשלים, נחשפים, עד שהפסטה בקושי רכה לנשיכה והשרימפס אטום אך עדיין לח-למראה במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדיקה), 2 עד 3 דקות. לשטוף מסננת ושופכים פסטה ושרימפס לתוכו; לשטוף עם מים חמים ולנקז.
יש לשטוף את המחבת ולחזור לחום גבוה. כאשר יבש, להוסיף שמן, שום, ואספרגוס. מערבבים לעתים קרובות עד השום מתחיל חום, על 2 דקות.
מוסיפים עגבניות, כוסברה, ו 1/2 מרק כוס; מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני.
יוצקים תערובת שרימפס למחבת.
מערבבים עד פסטה חם, 1 עד 2 דקות. עבור צלחת moister, להוסיף 2 עד 4 יותר כפות מרק.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.