קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות1
מגזין

אספרסו גרניטה עם קצפת

אספרסו גרניטה עם קצפת
אספרסו Granita עם קצפת נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 59 גרם של שומן, וסך הכל 741 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. גשו לסופר וקנו פולי אספרסו טחונים, מים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: אספרסו גרניטה עם קצפת, עוגת לבה שוקולד-אספרסו עם קצפת אספרסו, ו תות Granita עם קצפת.

הוראות

1
באמצעות מכונת אספרסו, להכין קפה עם אספרסו הקרקע והמים. אתה צריך 1 3/4 כוסות אספרסו חזק. לחלופין, הפוך 1 3/4 כוסות אספרסו באמצעות עיתונות צרפתית או מכונת קפה טפטוף.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו טחוןאספרסו טחון
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2
מוסיפים את הסוכר 1/4 כוס ומערבבים עד מומס. לטעום את האספרסו ולהוסיף סוכר נוסף במידת הצורך. הצינה במקרר, או, כדי לזרז את התהליך, יוצקים את האספרסו לתוך קערת נירוסטה, מניחים אותו בקערה גדולה יותר מלאה בקרח, ומערבבים את הקפה עד הקור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים את הקפה הצונן לשני 9 על 9 אינץ ' מחבתות נירוסטה. עצור ל-15 דקות. מערבבים היטב ולהחזיר את המחבתות למקפיא. המשך הקפאה, ערבוב כל 10 דקות, עד granita קפוא לחלוטין, על 40 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
4
בקערה בינונית, באמצעות מערבל חשמלי ידני, להכות את הקרם עם 4 כפיות סוכר שנותרו עד השמנת מחזיקה פסגות רכות כאשר המקצף מורמים. לגרוף את granita לתוך קערות צוננות הגשה העליון עם קצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
Granita טיפים: עבור מהירות נוספת, לקנות אספרסו מוכן מבית קפה.: אתה יכול לשים את האספרסו החם ישירות לתוך המקפיא, אבל זה ייקח הרבה יותר זמן כדי להקפיא.: Granita יקפא מהר יותר במחבת מתכת, אבל אתה יכול להשתמש Pyrex; רק לאפשר יותר זמן. או להקפיא את הנוזל בקערות מתכת. מערבבים את הגרניטה במזלג כדי לקבל תבואה נאה.: Granita נמס במהירות, אז לשרת אותו קערות או משקפיים כי כבר מקורר במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף