קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

אספרסו תאריך יומן עם יוגורט יווני

אספרסו תאריך יומן עם יוגורט יווני
הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו יוגורט יווני עוגת גבינה אספרסו Vanillan, יוגורט יווני עם דבש/מערבולת תאנה / תאריך, ו גלילי פילו תאריך ואגוז עם יוגורט ודבש יווני (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, משלבים את אבקת האספרסו עם הסוכר החום וכוס 1 של מים חמים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
כָּתֵףכָּתֵף
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את התאריכים ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את התאריכים לצלחת כדי להתקרר. לקלף את התאריכים ולהשליך את העורות. קוצצים בגסות את התאריכים, מוסיפים 2 כפות של הסירופ שלהם כדי לשחרר אותם מעט. כפית את תערובת התאריך על גיליון של ניילון לעטוף להתגלגל לתוך יומן 6 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
מגלגלים את בול העץ ומסובבים את הקצוות כדי לאטום. להקפיא עד המשרד, לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
פתח את היומן וחתוך ל-12 פרוסות; העבר לצלחות. מעל כל פרוסה עם מנה של יוגורט, מפזרים פיסטוקים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב