אפייה עם דורי: Les בראוניז, מאמריקה לצרפת ובחזרה
אפייה עם דורי: Les בראוניז, מאמריקה לצרפת ובחזרה עשויה להיות מה שחיפשתם. מתאבן זה יש 224 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שוקולד מריר, ביצים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אפייה עם דורי: Gourmandise, אפייה עם דורי: פודינג לחם קטן, ו אפייה עם דורי: כיפות קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
מרכז מתלה בתנור ומחמם מראש את התנור ל 300 ° F. קו מחבת אפייה מרובעת 8 אינץ ' עם רדיד, חמאה לסכל, מניחים את המחבת על תבנית אפייה, ומניחים בצד.
שים את הצימוקים בסיר קטן עם המים, מביאים לרתיחה על חום בינוני ומבשלים עד שהמים כמעט מתאדים.
מוסיפים את הרום, נותנים לו להתחמם במשך כ -30 שניות, לכבות את החום, לעמוד מנגד ולהצית את הרום. אפשר להבות לדעוך, ולהגדיר את הצימוקים בצד עד הצורך.
לשים את השוקולד בקערה חסינת חום ולהגדיר את הקערה על סיר של מים רותחים. לאט ובעדינות להמיס את השוקולד, ערבוב מדי פעם.
הסר את הקערה מן הסיר ולהוסיף את החמאה, ערבוב כך שהוא נמס. חשוב שהשוקולד והחמאה לא יתחממו במיוחד. עם זאת, אם החמאה אינה נמסה, אתה יכול לשים את הקערה בחזרה על המים עדיין חם לרגע. אם יש לך כמה חתיכות קטנות של חמאה ללא מלח, להשאיר אותם-עדיף לקבל כמה חתיכות מאשר לחמם את כל. תניח את השוקולד בצד בינתיים.
עבודה עם מערבל לעמוד עם הקובץ המצורף whisk, או עם מערבל יד בקערה גדולה, להכות את הביצים והסוכר עד שהם עבים וחיוורים, על 2 דקות. מנמיכים את מהירות המיקסר ויוצקים את חמאת השוקולד, ערבוב רק עד שהוא משולב—יהיה לך בלילת עבה, שמנת.
מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים במהירות נמוכה במשך כ -30 שניות-החומרים היבשים לא יהיו משולבים לחלוטין וזה בסדר. לסיים לקפל את החומרים היבשים ביד עם מרית גומי, ואז לקפל את הצימוקים יחד עם כל נוזל שנותר במחבת.
לגרד את הבלילה לתוך המחבת ואופים 50 עד 60 דקות, או עד העליון הוא יבש ופצוח וסכין מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי.
להעביר את המחבת למתלה ולאפשר בראוניז להתקרר כדי לחמם או טמפרטורת החדר.
בזהירות להרים את הבראוניז מתוך המחבת, באמצעות קצוות לסכל כמו ידיות, ולהעביר ללוח חיתוך. עם סכין בעל להב ארוך, לחתוך את הבראוניז לתוך 16 ריבועים, כל בערך 2 אינץ ' בצד, דואג לא לחתוך את נייר הכסף.
הגשה: הבראוניז טובים רק חמים או בטמפרטורת החדר; הם אפילו קרים בסדר. אני אוהב את אלה עם משהו קטן על גבי או לצד-טוב go-alongs הם קצפת קרם פרש או קצפת, גלידה או רוטב שוקולד או אפילו את כל שלוש!אחסון: עטוף היטב, אלה יכולים להישמר בטמפרטורת החדר עד 3 ימים או קפוא עד 2 חודשים.