קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

אפייה עם דורי: Les בראוניז, מאמריקה לצרפת ובחזרה

אפייה עם דורי: Les בראוניז, מאמריקה לצרפת ובחזרה
אפייה עם דורי: Les בראוניז, מאמריקה לצרפת ובחזרה עשויה להיות מה שחיפשתם. מתאבן זה יש 224 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שוקולד מריר, ביצים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אפייה עם דורי: Gourmandise, אפייה עם דורי: פודינג לחם קטן, ו אפייה עם דורי: כיפות קוקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרכז מתלה בתנור ומחמם מראש את התנור ל 300 ° F. קו מחבת אפייה מרובעת 8 אינץ ' עם רדיד, חמאה לסכל, מניחים את המחבת על תבנית אפייה, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
שים את הצימוקים בסיר קטן עם המים, מביאים לרתיחה על חום בינוני ומבשלים עד שהמים כמעט מתאדים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מוסיפים את הרום, נותנים לו להתחמם במשך כ -30 שניות, לכבות את החום, לעמוד מנגד ולהצית את הרום. אפשר להבות לדעוך, ולהגדיר את הצימוקים בצד עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
דבש הדריםדבש הדרים
4
לשים את השוקולד בקערה חסינת חום ולהגדיר את הקערה על סיר של מים רותחים. לאט ובעדינות להמיס את השוקולד, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
הסר את הקערה מן הסיר ולהוסיף את החמאה, ערבוב כך שהוא נמס. חשוב שהשוקולד והחמאה לא יתחממו במיוחד. עם זאת, אם החמאה אינה נמסה, אתה יכול לשים את הקערה בחזרה על המים עדיין חם לרגע. אם יש לך כמה חתיכות קטנות של חמאה ללא מלח, להשאיר אותם-עדיף לקבל כמה חתיכות מאשר לחמם את כל. תניח את השוקולד בצד בינתיים.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
עבודה עם מערבל לעמוד עם הקובץ המצורף whisk, או עם מערבל יד בקערה גדולה, להכות את הביצים והסוכר עד שהם עבים וחיוורים, על 2 דקות. מנמיכים את מהירות המיקסר ויוצקים את חמאת השוקולד, ערבוב רק עד שהוא משולב—יהיה לך בלילת עבה, שמנת.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים במהירות נמוכה במשך כ -30 שניות-החומרים היבשים לא יהיו משולבים לחלוטין וזה בסדר. לסיים לקפל את החומרים היבשים ביד עם מרית גומי, ואז לקפל את הצימוקים יחד עם כל נוזל שנותר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
לגרד את הבלילה לתוך המחבת ואופים 50 עד 60 דקות, או עד העליון הוא יבש ופצוח וסכין מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
להעביר את המחבת למתלה ולאפשר בראוניז להתקרר כדי לחמם או טמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
בזהירות להרים את הבראוניז מתוך המחבת, באמצעות קצוות לסכל כמו ידיות, ולהעביר ללוח חיתוך. עם סכין בעל להב ארוך, לחתוך את הבראוניז לתוך 16 ריבועים, כל בערך 2 אינץ ' בצד, דואג לא לחתוך את נייר הכסף.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
הגשה: הבראוניז טובים רק חמים או בטמפרטורת החדר; הם אפילו קרים בסדר. אני אוהב את אלה עם משהו קטן על גבי או לצד-טוב go-alongs הם קצפת קרם פרש או קצפת, גלידה או רוטב שוקולד או אפילו את כל שלוש!אחסון: עטוף היטב, אלה יכולים להישמר בטמפרטורת החדר עד 3 ימים או קפוא עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
קרם פרשקרם פרש
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת