אפיית בראנץ' גבינה וסרטנים
צריכים מנה עיקרית פסקטרית ? אפיית בראנץ' גבינה וסרטנים יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -25 גרם חלבון , 29 גרם שומן ובסך הכל 438 קלוריות . , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. חג המולד יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו גבינה שוויצרית, פלפל, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין את זה היום. עם ציון ספונקולרי של 47% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוגת בראנץ' לימון , בורגר דל פחמימות בראנץ' בורגר ובראנץ' קמחי בטטה - ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני .
הוראות
מורחים חרדל על החצי התחתון של המאפינס.
מניחים בתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה. מעליהם סרטנים, מיץ לימון וקליפה.
מפזרים גבינת צ'דר. למעלה עם חלקי מאפינס; לְהַפְרִישׁ.
טורפים בקערה גדולה את הביצים, השמנת, החלב, המיונז, המלח, הקאיין והפלפל.
יוצקים מעל מאפינס; מפזרים גבינה שוויצרית, גבינת פרמזן, בצל ופלפלים. מכסים ומקררים למשך הלילה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה. מכסים ואופים ב-375 מעלות למשך 30 דקות. לַחשׂוֹף; אופים 20-25 דקות יותר או עד להתייצבות.
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.