אפיית עוף וברוקולי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף וברוקולי לאפות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 573 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לך מרק פטריות שמנת קלאסיקות ירקות, אורז רגיל, טימין הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו אפיית עוף ברוקולי, עוף ברוקולי לאפות, ו עוף מוקרם ברוקולי לאפות (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך אורז לפי ההוראות על החבילה. בינתיים, במחבת 10 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה עד חם. מבשלים עוף בשמן 3 עד 4 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
מניחים ברוקולי וגבינה סביב עוף.
מפזרים קורנית ופלפל. להפחית חום בינוני.
מכסים ומבשלים 10 עד 15 דקות או עד מיץ של עוף ברור כאשר מרכז החלק העבה הוא לחתוך (170°F) וברוקולי הוא מכרז.
הסר עוף מחבת ומניח על מגש הגשה. מערבבים ירקות ורוטב.