קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

אפרסקים בגריל עם רוטב פטל ושמנת לימון

אפרסקים בגריל עם רוטב פטל ושמנת לימון
אפרסקים בגריל עם רוטב פטל וקרם לימון עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לכי לחנות וקחי סוכר מגורען, סוכר על, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו אפרסקים בגריל עם רוטב פטל טרי, עוגת ליטרת לימון בגריל עם אפרסקים ושמנת, ו אפרסקים צלויים ברוטב קינמון-שמנת חמוצה (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את רוטב פטל: במעבד מזון מחית את פטל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פטלרוטב פטל
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיף את מיץ לימון, ליקר פטל, וסוכר. מערבבים או מקציפים עד שהסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
ליקר פטלליקר פטל
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
כדי להפוך את קרם לימון: בתערובת קערה יחד את השמנת והסוכר. שוט במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מוסיפים את מיץ לימון גרידת לימון וממשיכים להצליף עד פסגות נוקשות טופס. שים בצד במקרר בזמן שאתה צולה את האפרסקים.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
כדי להפוך את האפרסקים: חצי בור האפרסקים, להפריש. במחבת קטנה על חום בינוני להמיס את החמאה, ולאחר מכן להוסיף את הסוכר ומערבבים עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר מהחום.
7
מברשת את חצאי האפרסק בכל רחבי עם תערובת החמאה. גריל מעל חום בינוני ישיר עד השחמה כתמים וחמים לאורך, 8 עד 10 דקות. הפעל כל 2 או 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
8
מגישים אפרסקים חמים עם רוטב פטל וקרם לימון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פטלרוטב פטל
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט