אפרסקים מברנדי Beignets עם רוטב שוקולד טבילה
Beignets משמש ברנדי עם רוטב טבילת שוקולד יכול להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 146 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 40 מנות. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, מלח, משמשים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: אבקת סלק חלב חמאה עם רוטב טבילת פטל ושוקולד, סלק ממולא בשוקולד ברוטב טבילת שוקולד, ו סלק פטל עם רוטב טבילה וניל.
הוראות
להביא הראשון 3 מרכיבים רק להרתיח בסיר בינוני.
להקציף עד חלקה. לעשות קדימה יכול להתבצע 4 ימים קדימה. כיסוי; צמרמורת.
להביא משמשים, 3 כפות מים, 3 כפות סוכר, ברנדי להרתיח בסיר בינוני, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 2 דקות.
הסר מהחום. תלול, מכוסה, 30 דקות.
ניקוז; משמשים מילואים וסירופ.
להביא 1/2 כוס מים, חלב, חמאה, ומלח להרתיח בסיר גדול על חום גבוה, ערבוב עד חמאה נמס.
מוסיפים קמח; מערבבים במהירות עד שהבצק מתאסף לכדור.
מניחים מחבת על חום בינוני; מערבבים כל הזמן עד צורות הסרט על תחתית המחבת, על 2 דקות. מגניב 5 דקות. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות ביצים 1 בכל פעם. מוכים במשמש. לעשות קדימה: יכול להתבצע 4 שעות קדימה. כיסוי; בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
מחממים תנור ל 93°. קו גדול מסגרת אפייה עם מגבות נייר.
יוצקים שמן לסיר עמוק גדול לעומק של 1 1/2 אינץ'. לצרף מדחום מטגנים עמוקים לצד מחבת; שמן חום 166° עד340. עבודה בקבוצות של 5 או 6, טיפה בצק על ידי כפית מעוגלת לתוך שמן חם. מבשלים beignets עד חום זהוב, התאמת חום כדי לשמור על הטמפרטורה ולהפוך לאחר 2 או 3 דקות, על 5 דקות בסך הכל. באמצעות כף מחוררת, להעביר סיכות לגיליון.
לחמם רוטב שוקולד על אש נמוכה.
מערבבים בסירופ משמש שמור.
לנפות אבקת סוכר על סלק. לחלק בין הצלחות.
מגישים עם רוטב שוקולד חם.