קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

אפרסקים מזוגגים בורבון עם יוגורט

אפרסקים מזוגגים בורבון עם יוגורט
והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 181 קלוריות. אם יש לך שעועית וניל, סוכר חום, אפרסקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו ספייק זה: אפרסקים מזוגגים בורבון עם קרם מסקרפונה, כלבלב בטן ואפרסקים {פנקייק חמאה חום עם אפרסקים מזוגגים}, ו בורבון אפרסקים וקרם קוקוס פנקייק עם סירופ קרם בורבון (מתכונים דומים).

הוראות

1
לגרד זרעים שעועית וניל לתוך קערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים זרעים, שעועית, יוגורט, 1 1/2 כפות סוכר, וקורטוב של מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
3
בואו לעמוד 1 שעה; להשליך שעועית.
4
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
שלב הנותרים 1/4 כוס סוכר, קורטוב הנותרים של מלח, בורבון, ותמצית וניל בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
הוסף אפרסקים; לזרוק בעדינות. סדר אפרסקים, בצד חתוך למטה, על גיליון אפייה מצופה קלף. שמור תערובת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
אופים אפרסקים ב 350 במשך 10 דקות. הפעל חצאי אפרסק מעל; עששת טפטוף עם תערובת סוכר שמורות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
אופים 10 דקות נוספות או עד רק במכרז.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מגישים עם יוגורט ומיצים.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב