קושימומחה
מוכן ב9 שעות
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

אפרסקים עם סוכר חום קלוי ופודינג קפוא שמנת

אפרסקים עם סוכר חום קלוי ופודינג קפוא שמנת
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? אפרסקים עם סוכר חום קלוי פודינג קפוא שמנת יכול להיות מתכון סופר לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 501 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו אפרסקים, קינמון, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות. נסו אפרסקים וקרם פודינג קפוא עם בראוניז ורוטב קרמל כהה מלוח, אפרסקים עם סוכר חום וקרם טוסט צרפתי בגריל, ו אבנים מתגלגלות קאפקייק סוכר חום עם פודינג קוקוס מילוי, ציפוי רום מתובל סוכר חום סדוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 400°
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
חותכים את האפרסקים לשניים ולהסיר את הבורות ואת המקום לחתוך בצד במחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מפזרים סוכר חום וקינמון. צולים בתנור עד חום זהוב ורך, על 25-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
בואו להתקרר לחלוטין לקלף את העורות את האפרסקים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
5
מניחים במקרר במיכל צפוף אוויר לצנן כמה שעות או במשך הלילה חלב חם, סוכר, 1 כוס שמנת כבדה, רסק שעועית וניל ומלח בסיר בינוני על אש נמוכה, ערבוב עד הסוכר מומס, על 10-12 דקות. לאחר מכן להסיר מהחום, לכסות ולתת תלול בטמפרטורת החדר במשך כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
משחת ונילמשחת וניל
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
יוצקים את הנותרים 1 כוס שמנת כבדה לתוך קערה גדולה ומניחים מסננת בסדר רשת על גבי ולהניח בצד.באמצעות קערה גדולה שנייה, להקציף חלמונים. לאט לאט לשפוך את תערובת חלב חם לתוך חלמונים ביצה, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
יוצקים את תערובת הביצה והחלב בחזרה למחבת הרוטב, ומבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, עד פודינג מתעבה ומצפה את הכף, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
הסר פודינג מחום ומתח דרך מסננת בסדר-mesh לתוך קערה של קרם שנותר כדי להסיר כל גושים ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מניחים קערה של בסיס פודינג באמבט קרח להתקרר לטמפרטורת החדר, על 10 עד 15 דקות, ערבוב מדי פעם. (אני רק ממלא את כיור המטבח שלי עם כמה סנטימטרים של מי קרח קרים). לאחר מקורר, לכסות את הקערה ואת המקום במקרר כדי להירגע לחלוטין, לפחות 3 שעות, אבל הטוב ביותר בן לילה.כאשר הן פירות והן בסיס פודינג הם מקורר מספיק, מחית את האפרסקים עם מזלג( אין צורך פירה), להוסיף אותם לבסיס פודינג ולעבד את הגלידה על פי הוראות היצרן של הגלידה שלך.ליהנות מיד כמו לשרת רך או להקפיא עד סט.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך