קושימומחה
מוכן ב9 שעות
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

אפרסקים עם סוכר חום קלוי ופודינג קפוא שמנת

אפרסקים עם סוכר חום קלוי ופודינג קפוא שמנת
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? אפרסקים עם סוכר חום קלוי פודינג קפוא שמנת יכול להיות מתכון סופר לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 501 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו אפרסקים, קינמון, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות. נסו אפרסקים וקרם פודינג קפוא עם בראוניז ורוטב קרמל כהה מלוח, אפרסקים עם סוכר חום וקרם טוסט צרפתי בגריל, ו אבנים מתגלגלות קאפקייק סוכר חום עם פודינג קוקוס מילוי, ציפוי רום מתובל סוכר חום סדוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 400°
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים את האפרסקים לשניים ולהסיר את הבורות ואת המקום לחתוך בצד במחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מפזרים סוכר חום וקינמון. צולים בתנור עד חום זהוב ורך, על 25-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בואו להתקרר לחלוטין לקלף את העורות את האפרסקים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
5
מניחים במקרר במיכל צפוף אוויר לצנן כמה שעות או במשך הלילה חלב חם, סוכר, 1 כוס שמנת כבדה, רסק שעועית וניל ומלח בסיר בינוני על אש נמוכה, ערבוב עד הסוכר מומס, על 10-12 דקות. לאחר מכן להסיר מהחום, לכסות ולתת תלול בטמפרטורת החדר במשך כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
משחת ונילמשחת וניל
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
יוצקים את הנותרים 1 כוס שמנת כבדה לתוך קערה גדולה ומניחים מסננת בסדר רשת על גבי ולהניח בצד.באמצעות קערה גדולה שנייה, להקציף חלמונים. לאט לאט לשפוך את תערובת חלב חם לתוך חלמונים ביצה, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
יוצקים את תערובת הביצה והחלב בחזרה למחבת הרוטב, ומבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, עד פודינג מתעבה ומצפה את הכף, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
הסר פודינג מחום ומתח דרך מסננת בסדר-mesh לתוך קערה של קרם שנותר כדי להסיר כל גושים ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מניחים קערה של בסיס פודינג באמבט קרח להתקרר לטמפרטורת החדר, על 10 עד 15 דקות, ערבוב מדי פעם. (אני רק ממלא את כיור המטבח שלי עם כמה סנטימטרים של מי קרח קרים). לאחר מקורר, לכסות את הקערה ואת המקום במקרר כדי להירגע לחלוטין, לפחות 3 שעות, אבל הטוב ביותר בן לילה.כאשר הן פירות והן בסיס פודינג הם מקורר מספיק, מחית את האפרסקים עם מזלג( אין צורך פירה), להוסיף אותם לבסיס פודינג ולעבד את הגלידה על פי הוראות היצרן של הגלידה שלך.ליהנות מיד כמו לשרת רך או להקפיא עד סט.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה