אפרסק אוכמניות מתפורר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו אפרסק ואוכמניות מתפוררות. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 451 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1986 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לכו לחנות ואספו אוכמניות, סוכר מגורען, מלח כשר ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך יוצא מן הכלל ציון כף של 37%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: אפרסק אוכמניות מתפורר, אפרסק ואוכמניות מתפוררות, ו אפרסק אישי אוכמניות מתפורר.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
טובלים את האפרסקים במים רותחים למשך 30 שניות עד 1 דקה, עד שקליפתם מתקלפת בקלות.
מניחים אותם מיד במים קרים. מקלפים את האפרסקים, פורסים אותם לטריזים עבים ומניחים אותם בקערה גדולה.
מוסיפים את גרידת הלימון, מיץ הלימון, הסוכר המגורר והקמח. לזרוק טוב. מערבבים בעדינות את האוכמניות. אפשר לתערובת לשבת במשך 5 דקות. כף את התערובת לכוסות רמקינים או רפרפת.
לציפוי, שלבו את הקמח, הסוכר המגורען, הסוכר החום, המלח, הקינמון והחמאה בקערת מערבל חשמלי המצויד בחיבור משוט.
מערבבים במהירות נמוכה עד שהחמאה בגודל אפונה. משפשפים את התערובת בקצות האצבעות עד שהיא מתפוררת גדולה, ואז מפזרים באופן שווה על הפרי.
מניחים את הרמקינים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 40 עד 45 דקות, עד שהחלק העליון שחום ופריך והמיצים מבעבעים.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
אם אתה רוצה להכין את אלה מוקדם, אחסן את הפירורים הלא אפויים במקרר ואפה לפני ארוחת הערב.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לקראמבל. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.