קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות45
ציון בריאות7
מגזין

אפרסק בגריל, בצל וסלט בייקון עם רוטב חמאה

אפרסק בגריל, בצל וסלט בייקון עם רוטב חמאה
אפרסק בגריל, בצל וסלט בייקון עם רוטב חמאה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 198 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 45 מנות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם מנטה, vidalia, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו אפרסק בגריל, בצל וסלט בייקון עם רוטב חמאה, רומיין בגריל וסלט עגבניות עם בייקון ורוטב חוות חמאה תוצרת בית, ו [] שום בגריל וסלט עוף בחמאה עם רוטב טחינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה קטנה, לטאטא את המיונז עם שמנת חמוצה, חלב חמאה, מנטה, פטרוזיליה, עירית וחומץ ומתבלים עם מלח ופלפל. להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חלב-חמאהחלב-חמאה
מיונזמיונז
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
פטרוזיליהפטרוזיליה
חומץחומץ
עיריתעירית
מנטהמנטה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
קו תבנית אפייה גדולה עם נייר קלף. מסדרים את פרוסות הבייקון על הסדין בשכבה אחת ומפזרים את הסוכר החום ואת קאיין.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
סוכר חוםסוכר חום
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים במשך כ 25 דקות, עד קרמל (הבייקון יהיה פריך כפי שהוא מתקרר).
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בואו מגניב, ואז לחתוך את הבייקון לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
6
בינתיים, להדליק גריל או מחממים מחבת גריל.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
גרילגריל
7
מברישים את הבצלים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. גריל מעל חום מתון, מפנה מדי פעם, עד מתרכך ושחמה, 10 דקות. תפריד את הבצלים לטבעות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
8
מברשת את האפרסקים עם שמן זית וגריל על חום גבוה בינוני עד מכרז, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
אפרסקאפרסק
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
9
העברה לצלחת.
10
בקערה גדולה, לזרוק את הבצלים עם האפרסקים ובייקון.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקאפרסק
בצלבצל
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
מוסיפים את רוטב החמאה וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
12
מגישים מייד.