קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

אפרסק טוסט צרפתי

אפרסק טוסט צרפתי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל אפרסק טוסט צרפתי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 627 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך סוכר, ביצים, אפרסקים וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו אפרסק טוסט צרפתי, אפרסק לבן-טוסט בורבון עם אפרסק לבן-סירופ מייפל פקאן, ו פרנץ ' טוסט בורבון אפרסק (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה, על אש בינונית-נמוכה, להמיס 2 כפות של החמאה עד שהוא קצף.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הסוכר החום ומערבבים במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
3
מוסיף את האפרסקים, להעלות את החום בינוני גבוה, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 3 דקות. מערבבים 2 כפות של השמנת ומבשלים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
4
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מחממים תנור ל-200 אף.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מניחים 4 פרוסות לחם על קרש חיתוך. מחלקים את תערובת האפרסק באופן שווה בין הפרוסות, משאירים גבול 1/2 אינץ ' בכל הצדדים. למעלה עם פרוסת לחם אחרת ולחץ בעדינות. בקערה רדודה, לנצח את הביצים וקינמון. עבודה בקבוצות, להשרות את הכריכים בתערובת הביצה במשך 2 דקות לכל צד. ממיסים 1 כף החמאה במחבת גדולה על חום בינוני. מטגנים 2 כריכים עד חום זהוב, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מעבירים לתבנית אפייה ומניחים בתנור כדי להתחמם. חזור עם שאר החמאה והכריכים. לנצח את השמנת הנותרת עד פסגות רכות טופס. חצי כל כריך באלכסון, מפזרים את הסוכר של הממתקים, ומגישים עם הקצפת.טיפ: אם אתה משתמש בלחם בן יום כדי להכין את הלחם הצרפתי, חתוך את הקרום, אשר עשוי להיות קשה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה