קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות7
מגזין

אפרסק מיסו לבן / אגס / תפוח

אפרסק מיסו לבן / אגס / תפוח
אפרסק מיסו לבן / אגס / תפוח עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון זה משמש 2 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מיסו, חלב, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פנקייק ללא גלוטן עם תפוח, אפרסק ופח, סנגריה אגס ותפוח לבן, ו אפרסק לבן-טוסט בורבון עם אפרסק לבן-סירופ מייפל פקאן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, כבד תחתית מעל חום בינוני, להמיס 3/4 כוס הסוכר, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא לוקח על צבע חול נחמד והוא נוזל חלק, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מהר להוסיף את הפרי ומערבבים מעיל עם הסוכר; זה ימנע את הסוכר caramelizing עוד ו / או שריפה. מבשלים עד הפרי הוא רך, כ 10 דקות בערך, תלוי איזה פרי אתה משתמש בשלות שלה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
מעבירים את הפרי המקורמל לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
הוסף את מיסו ואת התהליך פירה חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיסומיסו
5
ממלאים קערה גדולה או מחבת עם קרח ומים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מניחים קערה גדולה ונקייה באמבט הקרח ומתאימים את הקערה במסננת משובחת.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
בסיר גדול, בעל תחתית כבדה, לא מגיב על חום בינוני, לשלב את הקרם וחלב ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חם אבל לא רותח.
מרכיבים שתצטרך
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
בינתיים, בקערה בינונית, לטאטא יחד את החלמונים ואת הנותרים 1 כוס סוכר עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
הסר את תערובת הקרם מהחום. לאט לאט לשפוך כמחצית תערובת קרם חם לתוך תערובת חלמון, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מעבירים את תערובת החלמון בחזרה לסיר עם תערובת הקרם הנותרת ולהחזיר אותו לחום בינוני. לבשל, ערבוב כל הזמן עם מרית גומי ולהיות בטוח כדי לגרד את החלק התחתון של הסיר אז זה לא צורב, עד הנוזל מתחיל קיטור ואתה יכול להרגיש את המרית לגרד את החלק התחתון של המחבת, על 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
הסר את פודינג מהחום.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
12
מוסיפים את תערובת פירות מיסו ומערבבים לערבב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
מיסומיסו
13
יוצקים את הפודינג דרך המסננת לתוך הקערה הנקייה שהגדרת באמבט הקרח.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
בואו מגניב, ערבוב מדי פעם. טעם למתיקות; להוסיף קצת יותר סוכר במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
15
כאשר פודינג יש מקורר לחלוטין, לכסות את הקערה בחוזקה ומקרר במקרר לפחות 1 שעה או רצוי לילה. כאשר אתה מוכן להקפיא את פודינג, להעביר אותו יצרנית גלידה וספין על פי הוראות היצרן. לאכול מיד, או להעביר מיכל אטום, לכסות, להקפיא עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
16
From Humphry Slocombe Ice Cream Book by Jake Godby, Sean Wahey & Paolo Lucchesi. טקסט זכויות יוצרים © 2012 by Jake Godby And Sean Wahey; photographs copyright © 2012 by Franky Frankeny. Published by Chronicle Books, LLC.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)