אפרסק פריך עם רוטב שמנת מייפל
אפרסק פריך עם רוטב שמנת מייפל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 696 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סירופ תירס, מלח, לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עוגת אפרסק הפוכה עם רוטב שמנת מייפל חדור ג'ינג'ר, פריך שיבולת שועל אפרסק מייפל מתובל, ו גלידת מייפל אפרסק # SundaySupper (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. בקערה בינונית, מערבבים את הקמח, סוכר חום, סוכר מגורען, קינמון, אגוז מוסקט ומלח באמצעות מזלג או חותך מאפה.
חותכים את החמאה לחתיכות קטנות ולהוסיף בהדרגה לתערובת קמח עד מעורב באופן שווה. פורסים את האפרסקים בעובי 1/2 אינץ ' לקערה.
מוסיפים את ההתלהבות מחצי הלימון. לסחוט מיץ מן חצי לימון ומערבבים עם האפרסקים ואת ההתלהבות.
מוסיפים 2 כפות של סירופ מייפל לאפרסקים ומערבבים היטב.
יוצקים את תערובת האפרסק לתוך מחבת קטנה (8 או 9 אינץ ' מרובע) ומכסים באופן שווה עם ציפוי פירור. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 15 דקות.
הסר את רדיד ואופים עד פריך וחום על גבי, 20 נוספים עד 30 דקות. עבור רוטב שמנת מייפל, יוצקים את השמנת הכבדה לסיר.
מוסיפים את 5 כפות סירופ מייפל וסירופ תירס הנותרים ומערבבים על חום מתון עד מעובה מופחת על ידי כשליש, כ 15 דקות. מקררים את הרוטב עד שהוא קר ועבה. או, אם אתה ממהר, להגדיר את הסיר לתוך קערה קטנה של קרח (הקרח יימס ולהפוך למי קרח). ערבוב התערובת שלך, זה יהיה מגניב להתעבות בערך 15 דקות.
לטפטף את רוטב מייפל שמנת על פריך אפרסק.