תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אצבעות אמנון פריכות עם מיונז לימון ושום. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1396 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 107 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-156 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם שום, panko, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. עם כפית נסו לימון פריך, אמנון אפוי בתנור פריך עם פטוצ'יני לימון-עגבניות, ו אמנון שום לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את אמנון לתוך "אצבעות" על ידי חיתוך הראשון פילה במחצית. השאירו את הצדדים הדקים ארוכים, ואז לחתוך את הצדדים העבים לשניים באלכסון כך שהם נראים ארוכים יותר.תכינו שלוש קערות גדולות ורדודות בפס ייצור.
שים את הקמח בקערה הראשונה, את הביצים המכות בשנייה, ואת הפנקו בשלישית.קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום. לדלות את אצבעות הדגים בתערובת הקמח, רועד עודף לתוך הקערה כל כך רק ציפוי אור נשאר; לטבול את הביצים ולהפוך מעיל באופן שווה; ואז לדלות בפנקו, מפנה כמה פעמים מעיל שווה. (זה יכול להיות מבולגן job...it עדיף להשתמש ביד אחת לקמח וביצים, וביד השנייה לפנקו.) להגדיר את אצבעות אמנון בפירורי לחם על גיליון אפייה מוכן ומתבלים עם מלח ופלפל. מכסים ומקררים עד מוכנים לבשל (זה יכול להיעשות כמה שעות לפני הזמן).קו צלחת עם 3 מגבות נייר ולהגדיר על ידי התנור. מעיל גדול ללא מקל מחבת סאוט בנדיבות עם שמן זית ומניחים על אש בינונית. כאשר המחבת חמה, מניחים את האצווה הראשונה של אצבעות אמנון במחבת (לא קהל) ומבשלים עד הצד הראשון הוא חום זהוב, 2-3 דקות. הפוך ולהמשיך לבשל עד לסיום, כ 2 דקות יותר.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.