ארבע לזניה גבינה-עוף
אף פעם לא יכולים להיות יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו ל-4 Cheese-Chicken Lasgananananananananananan. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 67 גר' של חלבון, 55 גרם של שומן, וסך הכל 1026 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לכו לחנות ותרימו פלפל, עלי דפנה, רסק עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו לזניה גבינה ועוף לבנה, לזניה שמנת עוף & גבינת שמנת, ו עוף, פלפל אדום קלוי לזניה גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני; מוסיפים את העוף ומבשלים עד השחמה, סיבוב, 5 דקות.
מוסיפים את הבצל, שום רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, עד הבצל מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים עד בעיקר התאדה, כ 5 דקות. מערבבים 3 כוסות מים, עגבניות, עלי דפנה, פטרוזיליה, 1 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים 50 דקות. לשבור את העוף עם כפית. מבשלים עד מעובה, 20 דקות יותר.
הכינו את הלזניה: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את האטריות ומבשלים כאשר התווית מכוונת.
מסננים את האטריות ואת טפטוף עם שמן זית; להפריש.
בינתיים, מניחים את הכרוב בקערה גדולה בטוחה במיקרוגל; מוסיפים 1/2 כוס מים וקורט של מלח. מכסים בניילון נצמד ומיקרוגל עד למכרז, 5 דקות.
מסננים ושוטפים תחת מים קרים; לסחוט יבש, ואז לחזור לקערה. מערבבים את הביצים, ריקוטה, מחצית הפרמזן והפטרוזיליה.
מוסיפים 1/2 כפית מלח וכמה טחנות פלפל. זרוק את המוצרלה, אסיאגו והפרמזן הנותרים בקערה נפרדת.
מורחים 3/4 כוס הרוטב בתבנית אפייה 9-by-13 אינץ'. למעלה עם שליש של האטריות, חופפים אותם מעט. מכסים עם חצי מתערובת כרוב, ואז 2 רוטב כוסות יותר.
מפזרים שליש מתערובת המוצרלה. חזור על השכבות (אטריות, תערובת קייל, רוטב, תערובת מוצרלה). למעלה עם שכבה סופית של אטריות, הרוטב הנותר ותערובת המוצרלה הנותרת. הגדר על תבנית אפייה.
רופף לכסות עם רדיד ואופים 40 דקות, ואז לחשוף ולאפות עד זהב תוסס, על 25 דקות יותר.
בואו לעמוד 30 דקות לפני ההגשה.