קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות54
מגזין

ארבע לזניה גבינה-עוף

ארבע לזניה גבינה-עוף
אף פעם לא יכולים להיות יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו ל-4 Cheese-Chicken Lasgananananananananananan. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 67 גר' של חלבון, 55 גרם של שומן, וסך הכל 1026 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לכו לחנות ותרימו פלפל, עלי דפנה, רסק עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו לזניה גבינה ועוף לבנה, לזניה שמנת עוף & גבינת שמנת, ו עוף, פלפל אדום קלוי לזניה גבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני; מוסיפים את העוף ומבשלים עד השחמה, סיבוב, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצל, שום רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, עד הבצל מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את היין ומבשלים עד בעיקר התאדה, כ 5 דקות. מערבבים 3 כוסות מים, עגבניות, עלי דפנה, פטרוזיליה, 1 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים 50 דקות. לשבור את העוף עם כפית. מבשלים עד מעובה, 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
הסר את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
הכינו את הלזניה: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את האטריות ומבשלים כאשר התווית מכוונת.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
7
מסננים את האטריות ואת טפטוף עם שמן זית; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
8
בינתיים, מניחים את הכרוב בקערה גדולה בטוחה במיקרוגל; מוסיפים 1/2 כוס מים וקורט של מלח. מכסים בניילון נצמד ומיקרוגל עד למכרז, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
כרובכרוב
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מסננים ושוטפים תחת מים קרים; לסחוט יבש, ואז לחזור לקערה. מערבבים את הביצים, ריקוטה, מחצית הפרמזן והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מוסיפים 1/2 כפית מלח וכמה טחנות פלפל. זרוק את המוצרלה, אסיאגו והפרמזן הנותרים בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מורחים 3/4 כוס הרוטב בתבנית אפייה 9-by-13 אינץ'. למעלה עם שליש של האטריות, חופפים אותם מעט. מכסים עם חצי מתערובת כרוב, ואז 2 רוטב כוסות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
12
מפזרים שליש מתערובת המוצרלה. חזור על השכבות (אטריות, תערובת קייל, רוטב, תערובת מוצרלה). למעלה עם שכבה סופית של אטריות, הרוטב הנותר ותערובת המוצרלה הנותרת. הגדר על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
13
רופף לכסות עם רדיד ואופים 40 דקות, ואז לחשוף ולאפות עד זהב תוסס, על 25 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
14
בואו לעמוד 30 דקות לפני ההגשה.
15
צילום: Con Poulos