קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

ארבע פיצה גבינה עם תאנה ופרושוטו

ארבע פיצה גבינה עם תאנה ופרושוטו
ארבע פיצה גבינה עם תאנה ופרושוטו יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה עיקרית זו כוללת 868 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן למנה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו מלח כשר, קמח, תאנים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 35 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 62%. מתכונים דומים: תאנה, פרושוטו, ופיצה גבינת עיזים, פרושוטו ופיצה גבינת עיזים, ו פיצה תאנה, פרושוטו וגבינה כחולה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מכניסים את התאנים לקערה ומכסים אותם במיץ תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בואו להשרות במשך 15 דקות.
4
מוסיפים את התאנים ונגיעה של מיץ תפוחים לתבנית מטגנת על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הסוכר החום ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם לסירופ.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
6
מחממים את הגריל ואת התנור 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
מערבבים את השמרים, המים והסוכר יחד עד שהשמרים מתמוססים לצבע חלק ובז'.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
8
תן לעמוד במשך 5 דקות.
9
בעזרת מערבל מעמד מוסיפים את הקמחים, המלח, שמן הזית והחומץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
10
מערבבים עד שהבצק נוצר לכדור, בערך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
11
מכניסים את הבצק לקערה משומנת, מכסים בניילון ומניחים לתפיחה למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מרדדים את הבצק ל -1 פיצה גדולה או גדלים קטנים יותר לשימוש כמתאבנים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
13
שים את הבצק על אבן פיצה שחוממה מראש, אם אופים בתנור או מגש צלייה ברשת, אם משתמשים בגריל. מבשלים עד שהבצק יציב מספיק כדי להוסיף תוספות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
14
מפזרים מעל את הפיצה פונטינה, גרוייר ומוצרלה. השתמש רק בכמות קטנה של גבינה כחולה כדי שלא תציף את הטעם הכללי. מפזרים את התאנים המזוגגות ורצועות פרושוטו ארוכות על גבי הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
פרושוטופרושוטו
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
GruyereGruyere
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
15
החזירו את הפיצה לתנור או על הגריל עד שהגבינה נמסה והקצוות הגיעו לצבע פריך זהוב או למרקם פריך.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
16
מוציאים את הפיצות לקרש חיתוך ופורסים.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך

מרכיבים

4שרימפס וורידיםמיץ תפוחים, לכיסוימיץ תפוחים, לכיסוי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינה כחולה מתפוררתגבינה כחולה מתפוררת23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'סוכר חום או דבשסוכר חום או דבש1מנותקורט מלח להרתיח מיםקורט מלח להרתיח מים3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה142דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גופן מגורדגופן מגורד1חבילהתאנים טריות, חתוכות ב 1/2 או לרבעים (או מיובשות ספוגות לילה במיץ התפוחים)תאנים טריות, חתוכות ב 1/2 או לרבעים (או מיובשות ספוגות לילה במיץ התפוחים)142דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.Gruyere מגורדGruyere מגורד1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד12 כפיות אבקת שוםבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר4שרימפס וורידיםפרושוטו, לפי הטעםפרושוטו, לפי הטעם170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה1אוראו ממולאים כפוליםמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמיםמים חמים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח מחיטה מלאהקמח מחיטה מלאה