קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

ארוגולה, תאנה ופרושוטו טארט

ארוגולה, תאנה ופרושוטו טארט
ארוגולה, תאנה ופרושוטו טארט יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 296 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-152 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו על ידי מלבן של בצק עלים, שמן זית, תאנים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פיצה ארוגולה ופרושוטו, פרושוטו עם אגסים וארוגולה, ו ארוגולה-פרושוטו פיצה.

הוראות

1
מחממים תנור עד 204°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.על משטח עבודה מקומח, לרדד את בצק עלים לתוך מלבן .
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מעבירים את הבצק לתבנית האפייה.מסדרים פרוסות תאנה וחצי גבינה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
אופים עד פחזניות הקרום, כ -15 דקות.לזרוק ארוגולה עם התזה של שמן זית ומלח ופלפל, לפי הטעם. טארט למעלה עם arugula ו פרושוטו חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
פרושוטופרושוטו
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
חותכים למנות קטנות ומגישים.