ארוחת בוקר פריזאית: קיש עם כרוב ניצנים, שאלוט ושמיר
ארוחת בוקר פריזאית: קיש עם כרוב ניצנים, שאלוט ושמיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 776 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 72 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, פלפל טחון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו כרוב ניצנים בצלצלים מוקפצים, כרוב ניצנים עם בייקון ושאלוט, ו שאלוט קרמל וכרוב ניצנים עם פנצ'טה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מעבד מזון, דופק יחד את הקמח, מלח, חמאה, וקיצור עד התערובת דומה פירורי קורס. תוך כדי פעימה, יוצקים את מי הקרח בזרם לתוך המעבד עד שהבצק מגיע יחד בכדור. אתה יכול גם לעשות את כל זה ביד עם חותך מאפה אם אתה מעדיף.
הסר את הבצק על לוח מקומח. זה יהיה קצת דביק. עם ידיים מקורנות, יוצרות את הבצק לדיסק בקוטר של כ-6 אינץ'. לעטוף עם צלופן להכניס למקרר במשך כ 45 דקות.
לאחר שהבצק מתקרר, מוציאים אותו מהמקרר ומניחים אותו בחזרה על הלוח המשוריין. לשטח את הדיסק עם כ 5-6 מכות של מערוך.
להתגלגל לתוך מעגל על 1 / 8th של אינץ עבה 12 אינץ ' בקוטר. אתה צריך להרים את הבצק קצת כמו שאתה מגלגל, ומפזרים יותר קמח במידת הצורך כדי לשמור על זה מלהידבק. בזהירות להעביר למחבת טארט, לחיצה על הבצק לתחתית וצדדים. מקפלים כל בצק תלוי בחזרה לתוך הצדדים של המחבת כדי להפוך את הקצוות קצת עבה יותר/חזק.
מניחים את מחבת טארט במקפיא במשך כ -20 דקות.
עיוור לאפות את הקרום: מחממים את התנור ל 375 מעלות. קח גיליון גדול של נייר קלף (גדול יותר מהמחבת), מניחים אותו על הקרום ומכסים עם חרוזי עוגה או שעועית יבשה. ודא שיש מספיק נייר קלף בולט החוצה כדי לכסות את הקצוות של טארט ככל האפשר.
מוציאים מהתנור, משליכים את נייר הקלף עם השעועית, ומאפשרים למחבת להתקרר מעט.
לקצץ את הגבעול של כל נבט, להשליך כל עלים חיצוניים שנופלים או להיות רופף. יש לשטוף את הנבטים ולחתוך אותם לשניים. במחבת סאוט מכוסה, להמיס את החמאה על חום בינוני.
מוסיף את שאלוט, כפית מלח, פלפל שחור, ו 1/8 כפית של אבקת שום, ו לטגן על חום בינוני-נמוך במשך כ 3 דקות.
מוסיפים את כרוב הניצנים למחבת וזורקים בעדינות למעייל אותם. לסדר אותם מחדש כך שהם לקצץ בצד למטה במחבת. מכסים את המחבת ומאפשרים להם לבשל ולקבל זהב במשך כ 15 דקות.
להוסיף את היין הלבן, להעלות את החום בינוני, ולאפשר לבשל, חשוף, במשך כ 3 דקות יותר.
בקערה גדולה, להכות את הביצים עם מקציף חוט.
מוסיפים את השמנת והחלב הכבדים וקציף לשלב.
מוסיפים את כפית המלח הנותרת, פלפל לבן, אבקת שום כפית, טימין, קמח, אבקת אפייה וגבינת פקורינו מגוררת ומקציפים שוב. לתערובת יהיו גושים קטנים בסדר!
מוסיפים את העירית הקצוצה, שמיר, גבינות שוויצריות וצ ' דר, ומתמזגים היטב.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת טארט מוכן.
כפית את כרוב הניצנים עם שאלוט על גבי הבלילה, להבטיח כי הם פרושים על פני כל המחבת. חלק מהנבטים ישקעו, אבל אלה שנחים על פני השטח צריכים להיות ממוקמים בצד לחתוך למעלה.
מניחים את מחבת הטארט על גבי תבנית אפייה כדי לתפוס כל דליפה בתנור (באמת לא צריך להיות, אפילו עם כל כך הרבה נוזל, אבל זה יחסוך לך בלגן אם זה קורה).
אופים את הטארט במשך כ -40 דקות. זה צריך להיות נפוח, זהוב, ולהגדיר באמצע.
אפשר לקיש להתקרר על מתלה חוט לפחות 10 דקות לפני חיתוך. זה יתכווץ מעט. תהנו!