ארוחת ערב: בועה וחריקה
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 258 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, כרוב סבוי, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-17 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בועה וחריקה, בועה וחריקה, ו בועה וחריקה, ללא שאריות.
הוראות
מחממים את התנור ל 204°. במחבת גדולה, מחממים 2 כפות חמאה על חום בינוני ומוסיפים את הבצל עם קמצוץ טוב של מלח. לבשל, ערבוב, עד רך, ואז להוסיף את הכרוב. מבשלים עוד 15 דקות עד שהכרוב רך.
בקערה גדולה, לשלב את פירה עם תערובת כרוב, ערבוב ביסודיות לשלב. התאם את התיבול, ולאחר מכן עובש לתוך 4 קציצות.
מחממים את החמאה הנותרת באותו מחבת ומטגנים את הקציצות עד חום.
מעבירים למנה חסינת תנור ומחממים דרך התנור כשהקציצות יורדות מהמחבת. ניתן להשתמש במחבתות מרובות כדי לזרז דברים.
כאשר כל הקציצות בתנור, מטגנים 4 ביצים בחמאה.
מגישים עם פלפל שחור סדוק טרי.