גשו לסופר וקנו חומץ יין, עגבניות משומר, צלפים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: סנאפר אדום עם עגבניות וזיתים אפויים בנייר כסף, ארוחת ערב הלילה: סלט דג לבן בגריל עם עגבניות ויניגרט טרגון, ו ארוחת ערב: עוף צלוי במחבת עם זיתים, צלפים ורמוט.
הוראות
1
דק קוצצים את גבעולי בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות
2
יוצקים את שמן הזית למחבת גדולה ובטוחה לתנור המוגדרת בחום בינוני. כאשר מנצנץ, להוסיף את השום, גבעולי בזיליקום, אדום צ ' ילה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השום הוא ריחני אבל לא השחמה, אחת עד שתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
פלפל צ ' ילי אדום
שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מוסיפים את העגבניות למחבת, ומתבלים במלח ופלפל. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד העגבניות מצטמצמות לרוטב עבה, כ -30 דקות. במהלך התהליך, לרסק את העגבניות עם החלק האחורי של כף עץ. כאשר נעשה זאת, להסיר את צ ' ילה ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס שום קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את חומץ היין האדום, מערבבים היטב, וטעם כדי לראות אם יש צורך יותר מלח או פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
בעוד רוטב העגבניות מתבשל, מחממים את התנור ל-425 ° F. מתבלים את שני צידי פילה הדגים במלח ופלפל. כאשר רוטב העגבניות נעשה בישול, לכבות את המבער.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פילה דגים
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מניחים את הפילה על רוטב העגבניות. למעלה שני פילה עם זיתים, צלפים, עלי בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
בלילת לחם תירס
7
מעבירים מחבת לתנור ומבשלים עד שהדגים נעשים, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מגישים פילה עם רוטב עגבניות. הוספתי גם כרוב מטוגן בתור צד.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות אספרטו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.