ארוחת ערב הלילה: טאקו דה ראג'ס קון קרמה
גשו לסופר וקנו חמאה, צ'ילי פובלנו, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב הלילה: פטריות, ראג'ה, וטאקו תירס עם Queso פרסקו, ארוחת ערב: טאקו דגים מושחרים, ו ארוחת ערב הלילה: טאקו סלט פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
שר את poblanos ישירות על גבי מבער הגז על הכיריים שלך, מסתובב אותם לעתים קרובות עד שרוב העור הוא שלפוחיות ושחור. אם אין לך מבערי גז, צ ' אר poblanos על מגש מתחת broiler.
מעבירים כל אחד לשקית פלסטיק ולתת קיטור במשך 15 דקות. לשפשף את העור, להסיר זרעים וגבעולים, לחתוך לרצועות על 1/4 אינץ 'עבה 2 אינץ' ארוך.
ממיסים חמאה במחבת נירוסטה 10 אינץ ' על חום בינוני.
מוסיף את הבצל, ומבשל עד שזה רק מתחיל ולשנות צבע caramelize.
מוסיפים את רצועות poblano ומערבבים היטב. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם קמלים מעט, על 2 דקות.
יוצקים את הקרמה, מערבבים היטב, ומבשלים עד הקרם מצטמצם לרוטב עבה, על 2 דקות יותר. להפחית את החום נמוך ומפזרים את הגבינה. תמשיך לערבב עד שכל הגבינה נמסה. זה צריך כמעט להיעלם לתוך הרוטב. מתבלים במלח לפי הטעם
מגישים עם טורטיות תירס חמות.