קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

ארוחת ערב הלילה: כריך סטייק עם מלפפון, סלט ג'ינג'ר, ומיונז צ' ילה שחור

ארוחת ערב הלילה: כריך סטייק עם מלפפון, סלט ג'ינג'ר, ומיונז צ' ילה שחור
ארוחת ערב הערב: כריך סטייק עם מלפפון, סלט ג'ינג'ר, ומיונז צ' ילה שחור הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 424 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם לחמניות cibatta, חלמון ביצה, צ'ילי צ' ילי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב הערב: כריך סטייק עם תירס, עגבניות ואבוקדו, ארוחת ערב: סלט סלק קלוי עם רוטב Guajilo צ'ילה, ו ארוחת ערב: סלט תפוחי אדמה פינגרלינג עם סלסה ירוק צ'ילה-כוסברה.

הוראות

1
עבור מיונז צ ' ילה השחור: אם באמצעות תנור גז, להפוך את אחד המבערים על גבוה. החזק אחד צ ' ילי chipotle עם זוג מלקחיים ממש מעל הלהבה ולשרוף אותו מכל הצדדים. זה יהיה לנפח מעט, ולאחר מכן להפוך שחור. שימו את הצ 'ילה בצד, וחזרו עם הצ' יפוטלה השני צ 'ילה, והאנצ' ו צ ' ילה. אם אין לך תנור גז, להגדיר מחבת ברזל יצוק על חום גבוה, ואת chiles על המחבת. כאשר צ ' ילי קריר למגע, להשליך את הגבעולים ולהסיר את הזרעים מן ancho.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2
לזרוק את צ ' ילי לתוך מעבד מזון טוחנים דק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
העברה לקערה ויוצקים בכוס 1 של שמן. מערבבים היטב. בלי לנקות את מעבד המזון, להוסיף חלמונים ביצה, שום, מיץ ליים, סוכר, מלח, ושתי כפות מים. תהליך עד בשילוב. עם המנוע פועל, לאט לטפטף בשמן צ ' ילה בזרם יציב. המיונז צריך להיות עבה וקרם.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שום גויה®שום גויה®
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
עבור כריך סטייק: העונה סטייק עם מלח ופלפל משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
5
יוצקים את כפית השמן למחבת ברזל יצוק להגדיר על חום גבוה. כאשר רק מתחיל לעשן, להוסיף את הסטייק. מבשלים עד משחימים היטב על הקרקעית, כחמש דקות, ולאחר מכן להעיף. מבשלים עד משחימים היטב בצד זה, כחמש דקות נוספות. בדוק את הטמפרטורה שלו עם מדחום בשר; זה צריך לרשום בערך 140 מעלות. אם כן, להפריש ולתת לנוח במשך חמש דקות. (אם זה מתחת 140 מעלות, לבשל עוד דקה או שתיים בכל צד.) ואז דק לחתוך את הבשר נגד התבואה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
לגרוף חלק מאמצע כל חתיכה של ג ' בטה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' בטהnameג ' בטהname
7
מורחים כף אחת של מיונז צ ' ילה השחור על כל מחצית עליונה. מחלקים את הסטייק, המלפפון, הג ' ינג ' ר והכוסברה בין ארבעת החצאים התחתונים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
8
טפטוף כל אחד עם מיץ ליים, ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מניחים את החצאים העליונים על כל אחד, צד מיונז למטה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
10
לשרת.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות המרלו של המנהל. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
מרלו מנהל
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.